column

Runde 13: Allan Hellegaard mod 'Trylle'Jan Sørensen

  • Print
Author Image

Begge spillere havde ikke længere chancen for at nå top 8, men de spillede stadigvæk om en del penge og muligvis om en kvalifikation til Chicago.

Jan startede, men det var Allan der lagde det første dyr: en Wretched Anurid. Jan morphede et dyr i spil runden efter, og således fortsatte de to med at bygge armeer op. Jan havde ikke mange muligheder for at angribe, men anuriden fik hurtigt Allan ned på 9 liv. Allan prøvede at slippe af med den ved at angribe, men Jan blev ved med at lade den leve, enten ved at tage skaden or ved at chumpblocke med insekttokens. Allan gav op da han var på 1 liv – den onde zombie havde givet ham 13 i skade.

til TrylleJan.

Allan valgte at starte spil 2 med en mulligan. Det forhindrede ham dog ikke i igen at lægge Wretched Anurid i tur to. Men denne gang var den lidt sejere, da Jan ikke fik mere end to land før tur 5. Da Jan begyndte at overveje hvad han skulle bruge al den mana til, grinede Allan og viste ham to Pacifism, hvilket fik Jan til at pakke kortene sammen.

1-1

Allans tur to drop var ikke så imponerende som ellers, da han kun kunne lægge Battlefield Medic. Wretched Anurid kom ikke i spil før tur tre. Jan fik det gode svar til den: Symbiotic Elf. Tre i skade og tre blockere er en fin ting. Da han så i tur fem lagde Elven Riders og i tur seks en symbioseelver mere, begyndte det at se lidt skidt ud for Allan. Allan slap dog af med sin Anurid ved at spille Infest efter et angreb. Det så nu lidt bedre ud: Jan havde kun Riders tilbage, mens Allan havde Gustcloak Skirmisher, Daunting Defender og Frightshroud Courier. Men Jan lagde Cabal Archon og Elvish Warrior, og da han turen efter slog Allan ned på tre med Riders og lagde en kleriker mere, var kampen rimelig afgjort. Allan forsøgte at stalle kampen på bedste Aalborg-maner, men hoveddommer Jesper Nielsen sad og så på kampen. Han blev nødt til at give turen videre på et tidspunkt, så Jan kunne vinde og blive ved med at håbe på en kvalifikation til Chicago.

Jan Sørensen- Allan Hellegaard 2-1

  • Planeswalker Points
  • Facebook Twitter
  • Gatherer: The Magic Card Database
  • Forums: Connect with the Magic Community
  • Magic Locator